dimarts, 20 de desembre del 2005

El despropòsit del Pla Especial

Del Centre Urbà de Masquefa

“Sembla com si ja no fóssim de Masquefa nosaltres”
“Aquest últims anys l’Ajuntament ha espatllat el poble i ara ens volen fotre fora a nosaltres”

Ahir dia 19 es va acabar el termini per presentar al·legacions al Pla Especial del Centre Urbà de Masquefa. Sembla que ha estat el projecte municipal que ha rebut més al·legacions en contra de tota la història de l’Ajuntament de Masquefa.
Els veïns del casc antic de Masquefa encara no acaben de sorprendre’s de que l’Ajuntament hagi aprovat això. Els masquefins que fa més anys que viuen a Masquefa, de tota la vida, es senten menyspreats, desprotegits, burlats i abandonats pels polítics municipals, que creien que els representaven i vetllaven per tal que les coses es fessin bé.
“Aquest últims anys l’Ajuntament ha espatllat el poble i ara ens volen fotre fora a nosaltres”. “S’han begut l’enteniment”. “Per què ho fan això?”. “Sembla com si ja no fóssim de Masquefa nosaltres”. “No tenen vergonya”. Aquestes i altres expressions són algunes de les que s’han sentit a dir aquests dies per Masquefa.
Prou desconfiança que hi ha en general per la classe política que a Masquefa hi ha afegit molta llenya al foc sense entendre ben bé el per què. Hauran de canviar molt les coses per tal que la gent es torni a refiar dels polítics de l’Ajuntament.
No sabem si els polítics, tots, sabran reconèixer aquesta greu errada, i si en prendran nota i recolliran les queixes dels veïns. Que les al·legacions no siguin, com passa molt sovint, un simple tràmit per donar-hi una falsa patina de participació ciutadana i siguin llegides, estudiades i recollides.