diumenge, 15 d’octubre del 2006

El Castanyada Rock'06 de Piera

Gairebé a punt

El Castanyada Rock 2006
de Piera ultima els seus detalls


S’acosta Tots Sants i un any més, Piera torna a ser parada obligada. El ‘Jovent de Piera’ s’ha posat de nou les piles i el Castanyada Rock’06 comença a prendre forma i ho fa seguint la línia de les tres anteriors edicions; reivindicació, cultura, Països Catalans lliures!
Enguany, un cartell ambiciós que reunirà al pavelló municipal formacions emblemàtiques com són els bascos Skalariak i els reis del hardcore, els madrilenys Habeas Corpus. Revolta 21 i els valencians La Gossa Sorda completen un Castanyada Rock que també comptarà amb l’actuació dels tambors dels Diables de Piera.
La formació basca Skalariak neix a finals de 1994, fruit de l’afecció de Juantxo i Peio Skalari per l’Ska, un ritme amb més de 40 anys d’existència, del que van anar filtrant totes les seves variacions, i influències adaptant-les fins aconseguir un estil personal i inconfusible. La Gossa Sorda és una formació musical de Pego (Marina Alta) conformada a principis del 1999 i caracteritzada bàsicament per una multiplicitat d’estils com el rock, el punk, el reggae i l’ska. Habeas Corpus és la formació musical nascuda el 1994 a Madrid i abanderats d’un hardcore fortament mestís amb ritmes rap-metal i punk-rock, i sonorament tan pròxims a Def con Dos com a Bodi Count o els grups de la factoria Epitaph. Finalment Revolta 21, la formació penedesenca que sorgí l’any 2000 arran de la dissolució del grup de hardcore-punk Daltabaix, de Sant Pere de Riudebitlles.
Amb aquest cartell de luxe, el 31 d’octubre convertirà a Piera en l’epicentre musical dels Països Catalans. Realçant la cultura, rellançant les tradicions tot reivindicant amb el llenguatge més universal de tots, la realitat diferencial i pròpia d’uns Països Catalans que volem lliures. Un Castanyada Rock’06 que continua avançant amb il·lusió i amb la força que dóna l’experiència i el bagatge d’edicions anteriors. Un recinte, el Prat, que enguany comptarà amb el suport d’una pantalla gegant exterior així com de parades amb productes de la terra.
A falta de tan sols quinze dies, el Castanyada Rock’06 ultima els seus detalls posant a la venda les entrades pel concert. El preu anticipat és de 10 euros i de 13 euros si s’adquireixen el mateix dia del concert. Els punts de venda inicials, que s’aniran actualitzant al web de Castanyada Rock’06, són:
· Piera: Casal de Joves i Grans
· Barcelona: Daily Records
· Igualada: Born 12
· Vilafranca del Penedès: Ateneu X / Via Fora
· Manresa: Cafè de l’Havana
· Vilanova i la Geltrú: Casa Andreu
· Esparreguera: Esparracat
· Capellades: Jazz Roig
· Lleida: Penya Barcelonista “Som un sentiment”
· Vic: Botiga 1714
· Servicaixa (a mitjans de la setmana vinent)
Per més informació consulteu el web de Castanyada Rock’06, el qual s’ha dissenyat per garantir la participació dels visitants i diàriament s’actualitza amb les últimes novetats del concert i l’organització.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Masquefa ja no en queda de jovent amb aquesta empenta.

Anònim ha dit...

A Piera, l'Ajuntament ajuda al jovent perquè tingui més empenta, a Masquefa només s'ajuda als que pertanyen a la secta dels que manen . Les úniques entitats que no es queixen del tracte de l'Ajuntament són formades per la mateixa gent, casualitat ? Curiós.