dimarts, 17 d’octubre del 2006

Si voleu treballar a l'Ajuntament

Oferta pública
Convocades 3 places de tècnics socials a l’Ajuntament de Masquefa

Al Butlletí Oficial de la província de Barcelona número 242 del 10/10/2006 s’ha publicat l’anunci de convocatòria i bases per a 1 plaça de tècnic de joventut, 1 plaça de tècnic d'ensenyament i 1 plaça de tècnic d'insertor laboral-personal de l’Ajuntament de Masquefa. El sistema de selecció és de “concurs oposició lliure” i no s’ha de pagar res de drets d'examen.
Per més informació podeu trucar a l’Ajuntament de Masquefa: Telèfon: 93 772 50 30.
Un altre convocatòria de treball feta per l’Ajuntament de Masquefa amb la mínima publicitat possible.
Segons les fonts consultades, sembla ser que l’ajuntament ja sap a qui vol donar aquestes places i segurament que aquestes convocatòries estan fetes a mida d’aquestes persones.
Sigui cert o no, aquestes convocatòries de selecció són per “concurs oposició lliure” i per tant s’hi pot presentar qualsevol persona que en tingui ganes i reuneixi els requisits.
· BOP 242 del 10/10/2006

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I aquestes persones que els donaran aquestes places, són un home i dues dones, com es veu al dibuix?

Anònim ha dit...

Corran corran que a fecha de hoy he preguntado en el ayuntamiento y no hay nadie apuntado.¿Será que nadie esta interesado en trabajar? ¿quizás es un puesto de prestigio y no estan a la altura? Claro como todos los Masquefinos hacen cola para poder acceder a esos maravillosos puestos de 720 euros.z

Anònim ha dit...

L'Ajuntament segueix apostant per tenir molt personal, mal remunerat i amb un resultat poc eficient. Hem d'intentar tenir un cos de bon personal ben remunerat i reduït.