dimarts, 31 de juliol del 2007

Cerka’l Festival de Piera 2007

De l'1 al 5 d'agost

En 5 dies més de 40 actuacions gratuïtes

Demà dimecres dia 1 d'agost comença el Cerka'l Festival de Piera 2007
Aquest 5é Certamen Internacional de Músiques i Arts Escèniques Alternatives, programa en la present edició més de 40 actuacions gratuïtes, que tindran lloc del 1 al 5 agost. El festival recull propostes seleccionades per la seva rellevància o originalitat de tots els àmbits escènics, com rock, mestissatge, drum & Bass, reeague, teatre, circ o dansa, incorpora la música avançada a l’oferta global, mantenint com en cada edició la gratuïtat per a tots els espectacles.
El dimecres dia 1 a les 10 del vespre a la Font del Prat: VISUAL LOUNGE amb Cambra de Percussions (percussions amb llum negra), Vertigo (Acrobàcies amb cèrcol), Hipnopia (performance, malabars), Electroputas (Música Electrónica, flamenc amb audiovisual), Mostra Curtmetratges (selecció curtmetratges premiats).
El dijous dia 2 a les 10 del vespre a la Font del Prat: TRANKIS IN THE NIGHT: amb La Quadra Màgica amb "Hotel Barcelona" (Teatre, humor), Minimal Acoustic Band (Digeridoo, Hang i electrònica), Solfasirc (Malabars en clau MI DI), Cia. Xyomara (Circ amb Flamenc), Jack Kulcha & Black Mountain (Dj amb raggamuffin).
El divendres dia 3 a les 8 del vespre al Parc del Gall Mullat: DISTREC amb Sharmini “Kathak”, (cant, ball i sitars del nord de l’Índia), El Cansancio (Monòleg i Música), Abono pa la Tierra (Funky i mestissatge), Fufu-ai (Fusió).
La nit del divendres dia 3 al dissabte dia 4 a les 2 de la nit a l’ Escenari de Nit: HUMAN TRACK amb SinCriterio (Vídeo - DJ), D.a.v.e the Drummer (DJ set), Javier Orduña (DJ set), Le Chic (DJ set), Rankun Live (DJ), Spektral & Dean Amo (DJ, 4 decks & 2 mixers & efx).
El dissabte dia 4 a les 7 de la tarda al Parc del Gall Mullat: CONTRACENSOR amb Bender vs Flexo (Jazz amb drum'n bass), Cia. Trix (salts, acrobàcies), Infusión Flamenca (Dansa i Flamenc amb percussions), Carlo Mô i Mr. Di amb “Teatro de lo Infame”, Martingala (Messtisatge i Pop).
La nit del dissabte dia 4 al diumenge dia 5 a les 2 de la nit a l’ Escenari de Nit: NON STOP amb 08001 (música ètnica mestissa), Desmascaradas (música i teatre amb Flamenc, punk), Sin Papeles (Reaggee, ska, fusió), La Rumbé (rumba mestissa).
El diumenge dia 5 a les 7 de la tarda al Parc del Gall Mullat: TAM TAM amb Las Reinas (Música amb cuina), Clave Flamenca (Ball i música flamenca), Human Trash amb "Polipaleta, poesia amb mala llet" (Performance, sàtira àcida), Carlo Mo amb "La gota que colmó el vaso" (Teatre), Bubulus amb "Autoretrato: hombre con silla" (Dansa), Godoy amb "antologicamente GODOY" (monòleg de comèdia).
L’organització proporciona de manera gratuïta zona d’acampada.
· Més informació:
· Cerka'l Festival de Piera 2007

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Masquefa hi ha que pendre nota. El teatre de la festa major, la cena del alzinar....Volem que les activitats pagades amb diners publics siguim gratuites de veritat.