dimecres, 19 de desembre del 2007

Àpat nupcial de ministra a Can Bach

El divendres 14 de desembre


La Carme Chacón es casa
i celebrà l’àpat nupcial
a Can Bach


Tots els mitjans de comunicació n'han parlat, el divendres passat dia 14 de desembre es va casar la ministra d’habitatge Carme Chacón (Esplugues de Llobregat, 1971) amb el polític Miguel Barroso (Saragossa, 1955).
La cerimònia del casament es va fer al poble de la Carme Chacón i diuen que només hi van assistir la família i un reduït grup d’amics de la parella.
L’àpat nupcial va ser un sopar a la masia de Can Bach i, de la mateixa manera que el casament, es va fer en la més estricta intimitat i amb un grup reduït de convidats.

Tots els desitjos de felicitat per a Carme Chacón i la seva parella, però ara i aquí voldríem fer algunes consideracions i algunes preguntes.
La Carme Chacón va néixer i es va formar políticament en l’anomenat cinturó roig de Barcelona, d’ella molta gent n’esperava unes polítiques progressistes i clarament d’esquerres i de moment no es així, la majoria de mesures del famós pla per l’habitatge són les que propugnaven CiU i el PP i que el PSC tant van criticar.
Ara ha triat Can Bach per celebrar el seu casament i la gent d’aquestes rodalies voldríem saber si aquesta tria és casual o suposa alguna mena de suport a les actuacions urbanístiques tant poc respectuoses amb el territori de la zona de Can Bach i si suposa alguna mena de suport als seus companys del PSC de Sant Esteve de Sesrovires, que són els que han impulsat i permès aquestes polítiques urbanístiques, unes polítiques dretanes i especulatives que molts partits de dretes no s’haguessin atrevit a fer. Això és el que ens agradaria saber senyora ministra. [M.R.]

1 comentari:

Anònim ha dit...

Parece que esta web ya no tiene contenido político interesante para Masquefa es más bien el tomate.