dimecres, 26 de desembre del 2007

Nadal amb ensurt a Masquefa

Per una fuita de gas

Una fuita de gas a l'Avinguda
de la Línia obliga a desallotjar
els veïns d'uns pisos


Cap a 2/4 de 9 del vespre d'ahir 25 de desembre, dia de Nadal, hi va haver un avís d’una fuita de gas propà a l'exterior, a l'Avinguda de la Línia número 26 de Masquefa.
Al lloc de l’incident s’hi van desplaçar 5 dotacions dels bombers i un tècnic responsable del servei de subministrament del gas per tal de fer una inspecció.
Com a mesura preventiva, els 16 veïns que es trobaven a l'edifici, que consta de 3 plantes, van ser desallotjats i es va tallar el subministrament de gas per comprovar l'origen de la fuita. Aquest tall va afectar 64 habitatges de 3 blocs de pisos de la zona. Una vegada fet aquest tall, i comprovar que no hi havia cap perill, els veïns que havien estat desallotjats van poder tornar, al voltant de les 11 de la nit, als seus domicilis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Decir la verdad, el gas no fue encontrado y la compañia estuvo desde el día 25 de Diciembre hasta el día 29 en su casa celebrando las navidades. Igual que Xavier Boquete que no ha hecho nada y pudo ocurrir una desgracia y un agujero como en el Carmel, nuestras familias en peligro pero el ayuntamiento no dice nada, ni la compañia, todavía estamos esperando la respuesta de alguno de ellos o la explicación de que ocurrió y si pasar de ese tema es normal aunque exista un alto riesgo para las personas.