dijous, 28 de febrer del 2008

Els tripijocs judicials del batlle d'Alboraia (II)

L'Ajuntament d'Alboraia condemnat per acomiadament improcedent


Passat mes de gener de 2008 el jutjat social núm 7 de València ha condemnat l'Ajuntament d'Alboraia a readmetre el periodista Agustí Hernández o pagar-li una indemnització d'uns 30.000 euros.

El periodista (el mateix que va facilitar les fotos de la Masquefa d'Alboraia a aquest diari), treballava des de feia 6 anys com a redactor al Periòdic d'Alboraia, editat per l'Ajuntament, amb un contracte que no es corresponia amb la feina ni amb la seua categoria laboral. Per acomiadar-lo, el batlle del PP Manuel Alvaro (a la foto), va adduir la finalització de les feines d'elaboració i redacció del llibre "Alboraya, cultura y fiestas", però era vox populi que l'alcalde havia manifestat que l'acomiadava perque era el company sentimental de la regidora del BLOC, actualment a l'oposició.

Ara per ara cinc treballadors més, també acomiadats per l'Ajuntament, han presentat denúncia en els jutjats per aquest motiu i juntament amb el periodista estudien encetar una campanya de recollida de firmes.

El cas, com tants d'altres, fa palès com l'administració aprofita els paranys "legals" per tal de -amb contractes precaris- dessagnar treballadors desvergonyidament, i estalviar-se així uns pocs diners.