divendres, 5 de juny del 2009

Diputats per un dia


Els alumnes de l’Institut
Guinovarda de Piera,
diputats per un dia
al Parlament català


Tal i com es va anunciar en la darrera edició de “Vila de Piera”, els alumnes de primer de batxillerat de l’IES Guinovarda de Piera fa ben poc es van posar a la pell dels diputats del Parlament de Catalunya per participar al projecte Fem una llei, que enguany han seguit vint centres de tot Catalunya. Al llarg d’aquest curs escolar els nois i noies van haver de pensar, discutir i redactar un projecte de llei sobre el tema de l’aigua. A través d’aquesta simulació els joves van poder conèixer el funcionament del treball parlamentari i van aprofundir en un tema que està a l’ordre del dia, com és la gestió de l’aigua a Catalunya.
Després de tot aquest treball parlamentari el passat divendres 22 de maig tingué lloc un ple parlamentari presidit pel president de la Cambra, Ernest Benach i retransmès en directe pel Canal 33, durant el qual l’alumne de l’Institut Guinovarda Xavier Andreu va exposar les conclusions a les quals van arribar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt Bé: Benvinguts al DIARI DE PIERA.

No és pas una notícia, per exemple, que els mossos i mosses es podreixin el cervell davant de tothom, a la plaça, al parc, a qualsevol hora i davant de tothom i que la policia municipal ho sap i no fa res de res? Que algú vingui als jardins de la plaça Josep Maria Vila qualsevol dia, entre setmana, i que vegi el que hem d'aguantar els veins: crits, petanca i porros. Mentres tant, aneu parlant de Piera...