en el Campionat d'Europa
de Futbol Sala sots-21

El porter de la selecció catalana, el jugador de Masquefa
Rubén Bonilla, ha estat escollit com a millor jugador del partit

Avui a la tarda, en el Campionat d'Europa de Futbol Sala sots-21 hi ha hagut el debut de l'equip català i primera victòria contra la favorita i potent selecció de Rússia, que ja venia de perdre el seu primer partit contra Bèlgica per un contundent 5-2, amb el resultat de Catalunya 2 - Rússia 1.
Una gran noticia per la selecció catalana que està integrada per jugadors debutants tots ells i que ha guanyat a una potencia històrica de la UEFS Futsal com es Rússia, que és la selecció que més vegades ha guanyat el mundial UEFS Futsal en categoria absoluta i que disposa d’una gran quantitat de llicencies federatives en comparació a Catalunya.
Un partit difícil que els homes de Juan Antonio Fernández han sapigut treure endavant amb molt bon desplegament físic i jugant amb molt ofici, amb una treballada victòria per la mínima i amb uns últims minuts angoixants, ja que el partit s'ha convertit en atac i gol constant dels russos. La primera part ha sigut totalment dominada per Catalunya, no deixant quasi tocar la pilota als adversaris.
Malgrat tot, l’aclaparador domini només s'ha traduït en un únic gol (min. 10). A la segona part el panorama ha canviat completament i els russos han prés el control del partit d’immediat. Al primer minut de la represa la selecció russa ha empatat el partit. Per sort, al minut 33 de joc, Catalunya ha pogut robar una pilota al mig del camp i en un ràpid contraatac ha posat el 2-1 al marcador. D'aquí al final ha sigut un monòleg de joc de Rússia, amb una Catalunya tancada al seu camp sense poder crear cap jugada de perill. L'empat ha estat a punt d'arribar dos cops, després de dos llançaments de còrner on la defensa catalana no estava preparada.
Al final del partit l’organització ha escollit al porter de la selecció catalana, el masquefí Rubén Bonilla, com a millor jugador del partit.
· Més informació: NacióDigital · Escola Futbol Sala Ripoll · FutSalCat ·