divendres, 18 de desembre del 2009

Un nou cava amb raïm de Masquefa

Elyssia Brut Pinot Noir

Freixenet elabora un nou cava rosat amb raïm de Masquefa

Amb raïm collit de les vinyes del Mas Bernic de Masquefa, Freixenet ha elaborat un nou cava rosat, el cava Elyssia Brut Pinot Noir, fet amb una barreja de 85% de la varietat de raïm francès Pinot Negre i 15% de la varietat del raïm català Trepat. El Pinot Negre d’aquest cava és el raïm cultivat a la finca del Mas Bernic.
Aquest nou i jove cava rosat ha estat força ben acollit i ha tingut una bona critica, recentment ha estat el millor puntuat a la guia Repsol amb 97 punts.
L’Elyssia Brut Pinot Noir és un cava amb un color viu i suau rosat-gerd, un intens aroma de gerds madurs, groselles, cireres i mores, amb un gust de sensacions afruitades, saborós i llaminer, un punt d’acidesa refrescant i un final llarg i persistent de fruites madures. Té un grau de 11.50 % volum i unes bombolles abundants de mida mitjana que formen una bona corona.
Diuen que el cava Elyssia Brut Pinot Noir és ideal per acompanyar els peixos fumats, els salats, els assecats, amb oli, amb vinagre, els marinats: salmó, bacallà, anxoves, tonyina, bonítol, moixama, arengades, ... i també per acompanyar plats de pasta, formatges tendres, fritures i tota mena de tapes i aperitius.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tomare nota de ese nuevo cava, para no comprarlo, teniendo en cuenta que las viñas, que producen esas uvas estan al lado del abocador mas grande de cataluña, esta informacion deberian ponerlas en las etiquetas, en la denominación de origen.

Anònim ha dit...

Jo no sé si compraré aquest cava o no, cadascú compra el que li ve de gust.
Però si el que ha fet aquest comentari fos de Masquefa sabria que les vinyes del Mas Bernic no estan al costat de l’abocador. L’abocador de Can Mata limita amb el Nord del terme municipal de Masquefa. Les vinyes del Mas Bernic son al Sud del terme municipal de Masquefa, al límit amb el terme de Sant Llorenç d’Hortons.

Lluís ha dit...

Aquets "espanyols" de tanta mania que ens tenen cada dia son més ignorants i més...

Anònim ha dit...

Aquest missatge és per a l'ignorant que ha escrit aquesta bajanada dels "espanyols". Abans d'escriure sobre la ignorància els altres, aprèn a escriure en la teva pròpia llengua, gamarús: no et mengis lletres ni accents. A banda que Mas Bernich sigui a l'altre cap de Masquefa, aquesta persona té raó. Masquefa està al costat d'un abocador perillossissim i els nostres fills ho hauran de pagar.

Anònim ha dit...

També es veritat que fan un cava de les vinyes que hi son al costat de l'abocador.

Per cert; ja sabeu que estàn buscant lloc per ubicar el cementiri nuclear?? dons que no s'en enterin els alcaldes de Masquefa i d'altres, perquè posat a portar merda i radiaccions son els primers. I és que els caleronsssss li encantan a aquesta gent.

Lluís ha dit...

Tals anònims, sols poden ser d'un que viu a Masquefa. Hem puc deixar quelcom accent, però els Espanyolistes hem feu fàstic. I si hem deixo quelcom accent es perquè vaig tindre la desgracia d'estudiar per "collons" la llengua de la dictadura. Gamarús (amb accent).